Viikon vinkit 42/2012: putket, remontti ja Netflix

Lyhyt juttu kodin putkitukoksista. Itse pidän aina putkienavausainetta kotona varalla, se tehoaa parhaiten kun kaataa reilulla kädellä viimeisenä illalla, ja antaa vaikuttaa yön yli. Aamulla lasketaan kuumaa vettä päälle. (MTV3)

Isyyspakkaus-blogissa alkoi kuluneella viikolla kiinnostavan oloinen remonttisarja. Siinä kirjoittaja kertoo, kuinka ns. pommista saatiin tosi hieno koti remppaamalla. Ensimmäinen osa on tässä ja toinen löytyy täältä.

Netflix aukesi viimein. (YLE) Olin tosi pettynyt valikoimaan, sillä elokuvia oli surkean vähän odotuksiini nähden. En ottanut etukäteen huomioon ollenkaan, että tietysti Suomessa pitää olla tekstitykset, ja se varmasti hidastaa valikoiman kasvattamista. Toinen syy lienee tekijänoikeudet. Jenkeissä ei tekstityksiä tietenkään ollut, enkä siksi niitä kaipaillut Suomeenkaan. Jos multa kysytään, Netflix voisi laittaa osan elokuvista myös ilman tekstejä, ja lisäillä niitä sitä mukaan kun saa hankittua. Luulisin, että iso osa nettisukupolvesta pärjäisi ilmankin. Digitoday on koonnut 16 mielenkiintoista faktaa Netflixistä, mukana paljon tietoa esim. siitä, millä laitteilla Netflix toimii ynnä muuta hyödyllistä.

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)