Kuukkeli vauhdissa

Google on vallan villiintynyt viime päivien aikana. Sieltä on parin päivän aikana puskenut kävijöitä hurjaa tahtia. Hakusanat ovat välillä oikein osuvia, mutta välillä täytyy ihmetellä, löytyykö blogista mitään hakijaa kiinnostavaa tietoa. Hauskinta tietysti olisi, jos hakusanan kautta tänne eksyisi lisää vakituisia lukijoita.

Olen monet kerrat naurahdellut muiden blogien hassuille hakusanoille, joten jaanpa täälläkin osan eiliseltä ja tältä päivältä. Eilen ihmeteltiin mm. näitä asioita:

 • ”kuinka paljon suolaa lisätään bosch tiskikoneeseen” Hyvän katsaus aiheeseen on täällä. Jos asut Suomessa, todennäköistä on, ettei suolaa tarvita lainkaan.
 • ”kellari varastoon” En ole varma mitä tässä haetaan, pitäisikö kellari rakentaa varastoon?
 • ”siivous tavarat” Oma filosofiani on, että mitä vähemmän tavaraa, sen helpompi siivota. Jos taas kyse on siivoustavaroista, niin kannattaa panostaa laatuun.
 • ”ikean tiskikone kokemuksia” Niitä ei valitettavasti ole, onko jollain lukijalla?
 • ”plasto astiasto konepesu” Tiskikoneeseen vaan! Puhdasta tulee. Pienet osat voi laittaa pesupussissa. 
 • ”raivaa keittiön kaapit” Minun pitäisi raivata pari keittiön laatikkoa. Turhakkeita pois, ja järjestystä tilalle.
 • ”hullun keltainen” Voisiko kyseessä olla Stockmann…?
 • ”mitä jos kukaan ei kierrätä” Jos kukaan ei kierrätä, hukumme jätteisiin. Jos kaikki kierrätämme, maailma ehkä sittenkin pelastuu. Olen ihan tosissani, siksi minä kierrätän.
 • ”mitä viedään, kun mennään kylään” Syötävää, juotavaa tai kukkia.
Ja tässä mielenkiintoisimman tältä päivältä:
 • ”Siivousaineen annos määrä” Paras ohje löytyy purkin kyljestä. Annostelussa kannattaa ottaa myös kohteen likaisuus huomioon, ja lisätä tai vähentää tarvittaessa.
 • ”Apua hukun tavaraan” Huh, kuulostaa pahalta. Ensimmäiseksi on parasta lopettaa uusien ostaminen ja hankkiminen. Täällä taas kannattaa aloittaa esimerkiksi kategoriasta tavaroiden raivaaminen. Sitten vain hihat heilumaan!
 • ”mitä aiot ostaa hulluilta päiviltä 2012” No kerrottakoon se nyt tässä. Yhden mekon ja hiukan kosmetiikkaa. Mahdollisesti kauniin orkidean, jos ei ole paljoa kannettavaa. Edelliset kuukahtivat viime kesänä.
 • ”keltainen vaara” Se vaanii keskiviikosta sunnuntaihin. Sitten saa puoli vuotta olla rauhassa.
 • ”raudan vaikutus tiskikoneeseen” En osaa suoraan vastata, mutta kenties pesutulokseen jollain tavalla? Tai mahdollisesti ei mitenkään. Tietääkö joku muu?
 • ”näin raivaat kotisi” Tyyli on vapaa, mutta kannattaa aloittaa jostain pienestä jutusta ja siirtyä vähitellen suurempiin. Kun raivaa kaapin, saa yleensä lisää säilytystilaa, ja sitten on helpompi siirtyä eteenpäin.
Googlen toimintalogiikka on jäänyt hämäräksi, mutta ilmeisesti blogi on nyt ylittänyt jonkun kynnyksen. Toivon, että joku on täältä löytänyt vastauksia kysymyksiin tai muuten vaan hupia. Onko siellä ketään, joka olisi alunperin saapunut googlen ohjaamana?

2 vastausta artikkeliin ”Kuukkeli vauhdissa

 1. pakko jättää kommentti, eksyin blogiin kun googlasin ”hullut päivät infrapunasauna”. ja näin googlasin koska kauhuksenin sain kuulla erään sukulaisen tänään todellakin ostaneen kyseisen sauna hullareilta… mielenkiinnolla siis selailen blogiasi ensimmäistä, vaan luultaavasti en viimeistä kertaaa 🙂

  • Mahtavaa! 🙂 Juuri tätä tarkoitin – välillä on aivan mahdoton arvata, mitä joku on ajatellut hakusanoja kirjoittaessaan. Infrapunasaunan tarkoitus on jäänyt minulle hämäräksi… vaan toivottavasti ostaja tuli onnelliseksi. Mukavaa myös, jos olet löytänyt täältä jotain muutakin kiinnostavaa lukemista 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)