Korjausliike & lisää hehkutusta

Ensin yksi olennainen oikaisu: olen täällä hehkuttanyt Universal Stonea viime aikoina. Vasta tänään tajusin katsoa purkkia tarkemmin, ja mitä ihmettä – ei siinä lue Universal Stone! Siinä lukee Ecostar. Ilmeisesti kyse on kuitenkin käytännössä samasta aineesta. Vai onko? Onko teillä tietoa? Olen hiukan hämmentynyt, mutta hällä väliä, pääasia että tulee puhdasta.

Ja sitähän tulee. Sain päähäni testata, miten ”Universal Stone” eli siis Ecostar puhdistaisi messinkiä. Ja katsokaa tätä: 

Tuossa on kynnyslista, josta osa on käsitelty sienellä ja puhdistusaineella, ja toinen puoli on käsittelemätön. Arvatkaa kumpi on kumpi. Tummentuneet listat muuttuivat häikäiseviksi muutaman minuutin työllä. Ensin siis kostutetaan sieni, pyöritellään sitä puhdistusaineessa ja sitten hangataan kohdetta. Seurauksena on runsaasti siniharmaata vaahtoa, jonka pyyhin pois märällä mikrokuituliinalla. Lopuksi kuivataan talouspaperilla. Sanoisin, että lopputulos syntyi hyvin pienellä vaivalla.

Olipa aineen nimi mikä tahansa, ainakin se toimii. Olen muuten huomannut, että asia ei aina ole niin. Lähikaupassa ei ollut taikasientä, joten ostin sitten kilpailevan tuotteen. Ei toiminut yhtä hyvin kuin alkuperäinen. Tällä hetkellä tunnen oloni pöhköksi, sillä olen hehkuttanut täällä ihan väärää tuotetta. Jos siis tätä ennen puhun jossain Universal Stonesta, niin täsmennetään nyt vielä kerran, että käytössäni ollut tuote on Ecostar. Enkä pääse hetkeen testaamaan miten Universal toimisi, sillä Ecostar on todella riittoisaa ja purkki iso. Mutta ainakin intoilen siis jatkossa oikeasta tuotteesta.

EDIT: Kyse on siis tästä tuotteesta.

 

2 vastausta artikkeliin ”Korjausliike & lisää hehkutusta

  1. Kyllä, Ecostar on tosi hyvä! Sillä saa paikan kuin paikan loistamaan eikä se ärsytä ihoa, kuten useimmat hankaavat aineet. Ja tämähän ei edes hankaa, irrottaa vaan tehokkaasti hankalammatkin kököt. Sillä saa ihmeellisiä asioita putsattua, kuten homeen harmaannuttamat ulkokalusteet, joihin ei mikään muu tepsinyt.

    • Tänä kesänä autoni oli mennyt jo noloon kuntoon, valkoisen autoni katto oli musta liasta ja koivunmahlasta, kasvoi sammalta ja jäkälää. Huomasin tilanteen yläkerran ikkunasta, maan tasalta en sitä koskaan huomannut. Tehopesu ”kaikilla myrkyillä” huoltoasemalla ei auttanut yhtään. Käsinpesuun siis. Autonpesuaineet eivät juuri auttaneet ilman hervotonta hinkkausta. Mutta tällä EcoStarilla myös auto puhdistui kuin uudeksi, eikä maali edes naarmuunnu. Lähti tosi helposti. Paljon tehokkaampi aine kuin automyrkyt ja silti ekologinen ja hellä käsille. Onpa kiva, kun on taas puhdas valkoinen auto. Hyvä ja riittoisa aine!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)