Jälkipyykki

Korjaaja tuli, teki jotain, ja kone toimii. Puuh. Ilmeisesti kyse oli kuitenkin vikavirtakytkimestä, jota en vain osannut ränkätä tarpeeksi. Todellakin toivon, että vaikeudet ovat nyt takanapäin. Matkan varrella on kyllä usko karissut Mielen ylivoimaisuuteen. Episodilla oli pari konkreettista seurausta.

Pyykkivuori

Arkijärki ei kyllä kuvien laadulla juhli… No, tuskinpa tätä kukaan kuvien takia lukeekaan. Näillä kuvilla on lähinnä informaatioarvo. Tässä on seuraus siitä, kun meidän huushollissa ei pääse pesemään pyykkiä vajaaseen viikkoon. Pyykkikori räjähtää.

”Pesutorni”

Tämä taas on seurausta siitä, kun soittaa tarpeeksi kiukkuisena Mielen asiakaspalveluun. Miele päätti lepytellä minua lähettämällä pyykinpesuaineita seuraavan parin vuoden tarpeisiin… Nyt meillä on 2l kirjopyykkiainetta, 2,7kg valkopyykkijauhetta sekä pullollinen urheiluvaatteille tarkoitettua pesunestettä. Täytyy varovasti testata, miten kammottava haju noissa on. Pesen pyykkini aina hajusteettomilla aineilla, joten jos näissä on voimakas tuoksu, täytyy kierrättää ne eteenpäin. Mahdollisesti vien ne taloyhtiön pesutupaan yhteisesti käytettäviksi.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)