Viikon vinkit 39/2012: vodka, vesivahinko ja uusi turhake

Jaahas, jälleen tuote jota kukaan ei tiennyt tarvitsevansa: shampoo, jolla pestään hedelmiä.  YLEn siteeraa Eviraa, joka lyttää tuotteen turhana. Myös Kemikaalikimara-blogissa käsitellään samaa aihetta. Suosittelen muuten tuota Kemikaalikimaraa, kirjoittaja Anja Nysten kirjoittaa asiantuntevasti monista kemikaaleihin liittyvistä aiheista, erittäin arkijärkisestä näkökulmasta.

MTV3 listaa, miten vodkaa voi hyödyntää siivouksessa (juomista ei ole laskettu mukaan). Alkuperäinen Huffington Postin artikkeli löytyy täältä (englanniksi).

Isännöintiliitto uskoo toiveikkaasti, että kylpyhuonevahingot saa kuriin viestinnällä. Ajatus on kaunis, mutta arvelen että tiedon lisäksi on oltava tahtoa toimia oikein. (Talouselämä)

Tämä artikkeli menee ehkä aavistuksen blogin ydinaiheiden ohi, mutta on asia on kiinnostava joten linkitän sen siitä huolimatta. YLE kirjoittaa siitä, mistä syystä nykynuoret velkaantuvat. Mm. säästäminen koetaan vanhanaikaiseksi ja luottokortin voi saada melkein vahingossa. Mielenkiintoista.

2 vastausta artikkeliin ”Viikon vinkit 39/2012: vodka, vesivahinko ja uusi turhake

  1. Ehkei niitä kylpyhuonevahinkoja saa täysin kuriin vain viestimällä, mutta kyllä se painokas viestintä jeesaa…

    … esimerkiksi niitä urpoja riittää, joiden mielestä taloyhtiön pesukoneilla voi pestä omat matot…

    … taasen viestimällä oikein asukkaat ehkä saadaan pesemaan mattonsa pesualtaissa, ja kuivaamaan pihalla, jolloin taloyhtiön pesukoneet säästyvät…

    • Joo, totta kai pitää olla viestintää, eihän muuten voi olettaa että kaikki osaisivat toimia oikein. Mutta kritisoin tässä sitä, että PELKKÄ viestintä estäisi ongelmia. Jos on urpo, niin on urpo vaikka osaisikin lukea…

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)