Viikon vinkit 38/2012: verokortti, WC ynnä muuta

Tälle viikolle sattui paljon pikku-uutisia, joista kiinnostuin.

Verotoimisto kehittyy, verokortin voi kohta printata itse netistä. (YLE) On muuten todettava, että vaikka veroihin liittyvä byrokratia on joskus hankalaa, verotoimistosta olen aina saanut asiallista palvelua.

Oikeasti, sinne WC-pönttöön ei kuulu laittaa mitään ylimääräistä! Vessapaperi on ok, hylsy ei. Huuhteleeko joku niitä sinne oikeasti? Miksi? Miten vaikeaa se törppö on laittaa edes roskikseen, jollei sitä jaksa pahvin kierrätykseen asti kuljettaa? Menee yli ymmärryksen. (Iltasanomat)

Huolimattomuus ruoanlaitossa aiheuttaa suurimman osan kotien tulipaloista. Itse olen aavistuksen neuroottinen levyjen tarkistelija, mutta parempi se kuin kärähtänyt koti. (MTV3)

Virallinen HBO päivitys löytyy täältä. Olennaista lienee, että kuukausihinta on niukin naukin alle 10 euroa. Kari Haakana pohdiskelee ilmiötä omassa blogissaan Ylen sivuilla, ja on tullut pitkälti samoihin johtopäätöksiin kuin minäkin.

Uniikki suomalainen keksintö: heijastin! Muistan, kuinka yritin kerran selittää ranskalaiselle kaverille, miksi ihmiset roikottivat kaikenlaisia merkkejä vaatteistaan. Konsepti oli hänelle täysin tuntematon, hän arveli merkkien osoittavan eri urheiluseurojen kannatusta. Mutta pimeä on taas täällä. Tee minimaalisella investoinnilla maksimaalinen parannus turvallisuuteesi, ja ota heijastimet taas käyttöön. (YLE)

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)