Viikon vinkit 35/2012: lamppuja, muuttovinkkejä ja Netflixille kilpailija

Uusien EU-säännösten myötä hehkulamput katoavat pian kaupoista. Luulin itse, että kaikki hehkulamput on nyt kielletty, mutta YLEn jutun mukaan poikkeuksiakin on.

Iltalehti on koonnut vinkkejä muuttajille. Iltalehden ohjeet ovat välillä vähän mitä sattuu, mutta tällä kertaa vinkit olivat varsin käyttökelpoisia. Lisäisin listaan yhden olennaisen asian: aloita pakkaaminen ajoissa.

Eikä viikon vinkkejä ilman katsausta elokuvavuokrauksen kiivaasti kehittyville markkinoille. Tällä kertaa Helsingin Sanomat (muiden muassa) uutisoi, että HBO aloittaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa lokakuussa. Palvelu muistuttaa kovasti Netflixiä, mutta tarjonta koostuu HBO:n tuottamista tv-sarjoista. Vanhojen kanavien on syytä olla varuillaan, tilanne on tosiaankin muuttumassa.

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)