Ällötyksen ällötys

Tämä on niitä hommia, jotka vaativat henkistä valmistautumista. Edellisestä kerrasta on noin puoli vuotta aikaa. Pesuväli on taas tainnut venyä liian pitkäksi. Mutta en taida jaksaa ruveta siihen kuitenkaan vielä tänään. Huomenna on hyvä päivä. Kaivan ohjekirjan esiin valmiiksi.

Kuva ei tee oikeutta todellisuudelle. Mutta on se ällöttävä. Hyi.

3 vastausta artikkeliin ”Ällötyksen ällötys

 1. Moi!
  Luin Arkijärjen pari viikkoa sitten kertarykäisyllä läpi ja sen jälkeen kahden viikon aikana rykäisin hurjan määrän tavaraa kierrätykseen! Kiitos siis inspiraatiosta.
  Tuosta liesituulettimen suodattimesta.. saa tulla sormi ojossa oikomaan jos teen väärin, mutta itse huuhtelen isoimmat rasvapölyt kuumalla käsisuihkulla pönttöön ja pesen suodattimen sen jälkeen astianpesukoneessa. Aina tulee puhdasta eikä astianpesukone ole ainakaan vielä alkanut yskimään..

  Tsemppiä koitokseen, miten kuten sen itse teetkin!

  • Vautsi, onpa hauskaa jos blogista on ollut noin paljon inspiraatiota! Olen aivan otettu.
   Kyllä, tiskikoneeseen menee koko hoito, mutta se tuuletin pitää putsata rasvasta ja kaiken kaikkiaan suodattimien käsittely on mielestäni ällöä… Saa nähdä saanko tänäänkään aikaiseksi. Jotenkin tuntuu, että koko ajan tulee kaikkea tärkeämpää mieleen….

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)