Webinaari tänään klo 18

Vierailen tänään Katri Mannisen Löydä itsesi -kurssilla. Aiheena on – kuinkas muutenkaan – roinan raivaaminen ja tavaroiden karsiminen. Kaikille avoin webinaari pidetään tänään klo 18. Se kestää noin tunnin. Webinaariin voi liittyä joko täällä: http://www.gvowebcast.com/conference,kutri — tai jos se ei toimi, Facebookin kevytversiossa: https://www.facebook.com/www.kutri.net/app_231824940216951

Päivitys: webinaari pidetty, kiitos kaikille osallistujille! Todennäköisesti saan Katrilta tänne pienen näytteen sisällöstä, mutta se vaatii ensin pientä säätöä. Ei siis kannata odotella vielä huomenissa. Tosin asiat edustavat luonnollisesti samaa aihepiiriä, josta ennenkin olen kirjoittanut ja josta kirjoitan jatkossakin, joten  jos missasit webinaarin, ei hätää. Näiltä sivuilta löytyy samaa asiaa, joskin kirjallisessa muodossa.

Toinen päivitys: tuosta webinaari-linkistä ei siis enää löydy yhtään mitään, se on ainoastaan se ohjelma, jossa webinaarit toteutetaan reaaliajassa. Sen klikkaamisesta juuri nyt ei ole mitään hyötyä. Mutta mahdollisesti saan myöhemmin osan tallenteesta tänne nähtäväksi.

 

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)