Viikon vinkit 34/2012: Ikean monikäyttöiset kassit, keittiövinkkejä ja ruokaa roskiin

Ilta-Sanomissa oli viime viikolla hauska pieni juttu siitä, kuinka suomalaiset uusiokäyttävät niitä sinisiä Ikean kasseja. Meillä niitä käytetään kierrätyskasseina pulloille.

Satakunnan Kansa jakaa vinkkejä pakastimen sulattamiseen, lisää artikkelin kommenttiosiossa. Oma vinkki nro 1: talvipakkasella jäiset ruoat pysyvät kylminä ulkona, sekä vinkki nro 2: älä tosiaan käytä mitään työkalua jäiden irrottamiseen.

Isyyspakkaus-blogissa esitellään tehokkaan oloinen siivouskaappi. 

Tämän viikon pysähdyttävimmän linkin Arkijärkeen tarjosi Helsingin Sanomat, joka uutisoi että amerikkalaiset heittävät noin puolet ruoastaan roskiin. Jos perheet järkeistäisivät ruoankäyttöään, säästyisi tuhansia dollareita rahaa puhumattakaan siitä, millaiset ympäristövaikutukset sillä olisi. Suomalaisetkin heittävät ruokaa roskiin, mutta huomattavasti vähemmän. Olen itsekin tuskaillut aiheen parissa, ja edelleen tsemppaan päivittäin, jotta ruokahävikkini vähenisi entisestään.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)