Varaslähtö arkeen

Tervetuloa arkijarki.net -sivuille! Olisi ollut symbolista avata tämä uusi osoite vasta sitten kun lomat ovat ”virallisesti” ohi, mutta olin niin innoissani tästä että en jaksanut odotella. Joten täällä sitä nyt ollaan! Sivut ovat niin tuoreet, että jotain pieniä epäjohdonmukaisuuksia saattaa pistää silmään. Fiksailen yksityiskohtia kuntoon tässä elokuun aikana.  Sisällöllisesti homma jatkuu kuitenkin entisellään. Ulkoasu on hieman muuttunut, toivottavasti luettavampaan suuntaan. Viimeisimmät kommentit näkyvät nyt heti oikealla. Hakutoiminto on muuttanut sivun oikeaan yläkulmaan. Kategoriat ovat päässeet viime kuukausina hieman rönsyilemään, ja niihin tulee uusi järjestys elokuun aikana. Tämä virtuaalinen organisointi ei ole ehkä ihan niin palkitsevaa kuin tavaroiden raivaus, mutta melkein kuitenkin.

Tämä viikonloppu tarkoittaa meillä viimeisiä lomapäiviä. Lomailua olisi tietysti jatkanut mieluusti pitempäänkin, mutta toisaalta ajatus arjesta ei tunnu yhtään pahalta. Aika moni asia oikeastaan jo odottelee tekemistä. On mankelointia odottavia lakanoita, käsinpesua vaativia vaatteita, kierrätystä odottavia leluja, ja tietenkin niitä kenkiä… Itse tykkään siitä, ettei lomalla tarvitse tehdä arkihommia enempää kuin on pakko (tuntuu enemmän lomalta niin). Siksi olen jättänyt edellä mainitut hommat suosiolla odottamaan arjen alkua. Ilmeisesti tästä on kuitenkin muitakin koulukuntia, ainakin jos katsoo hakusanoja, joilla blogiin on heinäkuun aikana päädytty. Yksi jos toinenkin on selvästi halunnut lomallaan raivata tavaroita pois nurkista. Ja hyvä niin! Kunhan ei ota siitä liian suurta stressiä.

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)