Linkkivinkki & tulevia juttuja

Sotkuholisti on suomalainen blogi yhden ihmisen voitokkaasta taistelussa roinaa vastaan. Blogi on täynnä herkullisia ennen ja jälkeen -kuvia. Valitettavasti se ei taida nykyisellään enää päivittyä, mutta vanhoissakin postauksissa löytyy on inspiroivaa luettavaa. Tsekatkaa vaikka miten saatiin tolkkua pojan vaatekaappiin, tai mitä kaikkea löytyy autosta, kun sitä rupeaa siivoamaan.

Huomenna meillä vietetään vappubrunssia, joten blogi ei päivity. Mutta loppuviikosta on taas uutta tulossa. Olen menossa jatkamaan erästä tiettyä organisointiprojektia, josta täälläkin on ollut puhetta – siitä lisää myöhemmin. Tulossa on myös postaus kirjojen kierrätyksestä. Ja edessä häämöttää myös Suuri Paperiprojekti, toisin sanoen oma akilleen kantapääni, johon aion toukokuun aikana tarttua. Pysykäähän kanavalla 🙂

Hauskaa Vappua!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)