Arkijärki tositoimissa!

Lupasin esitellä omia kaappejani tänään, mutta saattekin vilauksen erään toisen ihmisen kaapeista. Katri Manninen on inspiraatiovalmentaja joka pitää myös erinomaista kutri.net sivustoa. Olen luvannut auttaa Katria raivaamaan ja organisoimaan kotiaan hänen omassa Elämä haltuun -projektissaan. Ensimmäisenä vuorossa oli keittiön kaapit, jotka kokivatkin aikamoisen muodonmuutoksen. Urakan tiimoilta tehtiin podcast ja reilun vartin mittainen video kutri.netin rajatuille jäsensivuille. Tässä kuitenkin pieni makupala kaikkien nähtäväksi. Tässä Arkijärki-blogin kirjoittaja siis valistaa siitä, miten rikkimenneitä keittökoneita tulisi kohdella. Ihan pätevät ohjeet kenelle tahansa!

Huomatkaa, miten vastaukset tulevat kuin apteekin hyllyltä 🙂 En kuitenkaan puhu läpiä päähäni: sähkölaitteita saa tuoda maksutta max 3 kpl per asiakas. Sen sijaan jos viet esim. remonttijätettä autolla tai peräkärryllä, siitä velotetaan tilavuuden mukaan. Yksi henkilöautokuormallinen maksaa 6€, joten kallista se ei kuitenkaan ole. Asemat ovat Helsingissä Kivikossa ja Konalassa, Espoossa Ämmässuolla ja Kirkkonummella. Tarkemmat tiedot Sortti-asemista täältä.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)